Tubertini heeft een compleet assortiment lood voor het witvissen en bootvissen. Voor het witvissen zijn er 2 series perfect afgewerkt olivette lood. Dit lood wordt niet gegoten maar gedraaid waardoor het perfect glad is en de gewichten perfect zijn.

De gewone olivettes zijn leverbaar van 0.20 t/m 22 gram en kunnen voor veel verschillende visstijlen worden gebruikt. De Omega olivettes zijn wat korter en dikker en leverbaar van 0.30 t/m 5 gram. Dit lood wordt het best gebruikt als er stroming in het water is omdat het door zijn vorm zorgt voor een rustigere aasaanbieding bij licht stromend water. Allebei de types zijn verder voorzien van een siliconenslang om beschadiging van de lijn te voorkomen.

Naast de olivettes zijn er ook verschillende soorten loodhagels, de Pro series en de Super shot die in alle gangbare maten leverbaar zijn. Natuurlijk zijn er ook verschillende verdeeldoosjes leverbaar met een assortiment van verschillende  maten loodhagels. Alle loodhagels hebben een goed gecentreerde inkeping en zijn zacht om ook dunne lijnen niet te beschadigen.

Voor het bootvissen zijn verschillende modellen fluorescerend geverfd lood verkrijgbaar, een extra stimulans voor de vissen bij dieper water.